Fragus

TUOTTEEN SISÄLTÖ

Fragus Care on 2-IN-1 tuote. Kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150tkm ajettu on siihen mahdollisuus ottaa laaja kattavuus, jolloin kaikki kohdat 1-10 sisältyvät sopimukseen. Alle 9- vuotiaaseen ja alle 180tkm ajettuun on mahdollista ottaa hieman suppeampi laajuus ja silloin kohdat 1-4 sisältyvät sopimukseen.

1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:
Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)

2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:
Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde(ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)

3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT: Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs- järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)

4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:
Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkin- levy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)

5. SEURAAVAT AHTIMIEN OSAT:
Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)

6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT: Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)

7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:
Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)

8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTEMÄN OSAT: Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut)

9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:
Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät

10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:
Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen- avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja – poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, – elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt)

FRAGUS WARRANTY FINLAND OY

Fragus Warranty Finland Oy on AB Svensk Bilgarantin tytäryhtiö. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, sekä Tanskassa. Suomessa Fragus on toiminut jo yli kymmenen vuotta, vuodesta 2007 lähtien. Tuotamme rahoitusyhtiölle, maahantuojille, sekä autoliikkeille erilaisia auton ylläpitoon liittyviä ratkaisuja, kuten huolenpitosopimuksia, takuukonsepteja, sekä autokantojen hallinnointipalveluita.

Avaa chat
Mikä olisi sinulle sopiva auto?
Hei!

Kuinka voimme olla avuksi? 😊

Asiakaspalvelijamme vastaavat sinulle mahdollisimman pian! ☀️